Kas

İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen eğitmenler Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı-akıllı ilaç kullanımı ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Öğrecilerimize bilgilendirme sonunda macun dağıttılar.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında, "Cumhuriyet'in 100. Yılında Atatürk" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Defne GEYİK ilçede 2. olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladık.Öğrencilerimiz,öğretmenlerimiz ve velilerimiz bu özel günde bir araya gelerek Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkuyla karşıladık.

Ekm

Okulumuzda "100 Yılda Cumhuriyet" konulu etkinlikler kapsamında atletizim yarışması düzenlendi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığının protokol kapsamında okulumuzda antrenörümüz spor eğitimine başlamıştır.

Ekm

3/A şubesi öğrencilerine kütüphane gezisi düzenlendi.

Ekm

Sabah sporu, öğrencilere bir dizi fayda sağlar.

1.Fiziksel Sağlık: Sabah sporu, öğrencilerin fiziksel sağlıklarını destekler. Düzenli egzersiz, obeziteyi önlemeye yardımcı olur, kas gelişimini teşvik eder ve dayanıklılığı artırır.

2. Zihinsel Uyanıklık: Sabah sporu, öğrencilerin zihinsel uyanıklıklarını artırabilir. Egzersiz, kan dolaşımını hızlandırır ve beyne daha fazla oksijen ulaşmasını sağlar, bu da öğrencilerin derslere daha hazır olmalarına yardımcı olabilir.

3. Sosyal Etkileşim: Sabah sporu etkinlikleri, öğrencilerin sosyal etkileşimde bulunmalarını teşvik eder. Arkadaşlarla birlikte egzersiz yapmak, takım ruhunu geliştirir ve öğrenciler arasında güçlü bağlar oluşturur.

4. Disiplin ve Sorumluluk: Sabah sporu, öğrencilere disiplin ve sorumluluk duygusu kazandırabilir. Her sabah erken saatlerde okulda olmak ve düzenli olarak spor yapmak, öğrencilere hayatları boyunca faydalı olabilecek alışkanlıklar kazandırır.

Ekm

Çocuklara geleneksel Türk gölge oyunu karakterlerini tanıtan kukla gösterisi, hem eğitici hem de eğlenceli bir deneyim sundu. Öğrenciler, Hacivat ve Karagöz'ün maceralarını büyük bir heyecanla takip etti. Bu etkinlik, çocukların kültürel değerlerimizi öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlendi. Ayrıca, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve empati yapma becerilerini artırmak da amaçlandı.

Ekm

Okulumuzda deprem güvenliği konusunda öğrencileri ve personeli eğitmek amacıyla deprem tatbikatını başarıyla gerçekleştirdik. Bu tatbikat, acil durum planlarını uygulamak ve deprem sırasında nasıl güvende kalınacağını öğrenmek için bir fırsat sağladı. Tatbikat, öğrencilerin ve personelin sakin ve düzenli bir şekilde binayı terk etmeleri, toplanma alanına gitmeleri ve acil durum ekipleri tarafından sağlanan talimatlara uymaları gerektiği bir senaryo içeriyordu. Öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde ve deprem alarmının çalmasıyla birlikte hızlıca sınıflarını terk ettiler. Deprem tatbikatları, okulumuz topluluğunun deprem güvenliği konusundaki bilincini artırmak ve hazırlıklı olmak için önemli bir adımı temsil ediyor.

Ekm

Okulumuz ikinci sınıf öğrencileri, bilgiye ve kitapların büyülü dünyasına bir gezinti yapmak için kütüphane gezisine çıktılar. Öğrenciler, kütüphanenin sessiz ve huzurlu atmosferinde kitapların büyüsüne kapıldılar. Öğrenciler, farklı türlerdeki kitapları inceleme fırsatı buldular, hikayelerin ve bilginin büyülü dünyasına adım attılar. Kütüphane gezisi, öğrencilere yeni bilgiler edinme ve okuma alışkanlığı kazanma fırsatı sundu.Öğrenciler, kütüphane gezilerini düzenli olarak yapacaklar ve yeni kitaplar keşfetmeye devam edecekler. Bu deneyimler, öğrencilerin bilgiye ulaşma becerilerini ve okuma alışkanlığını geliştirmelerine yardımcı olacak.

Ekm

Erasmus Days kapsamında Artırılmış Gerçeklik sergimizi gerçekleştirdik. Erasmusdays Sergimize katılımlarından dolayı Sarayköy Kaymakamı Sayın Celalettin Cantürk’e Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre Çalışkan ‘a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Bülent Akhan’a Denizli İl Şube Müdürü Sayın Yasin Temel’e ve Arge Birimi Sorumluları Sayın Selin Sarıça ve Sayın Emrullah Sedat Sudan’a çok teşekkür ederiz.

Ekm

Erasmus tanıtım etkinlikleri programına katılmanız bizi onurlandırıcaktır.

Ekm

Erasmusdays kapsamında Teraspark Avm'deki İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu tanıtım programında Sakarya İlkokulu olarak ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ekm

2/B şubemiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için bahçede etkinlik yaptılar.