Mrt

Okulumuzda 09.15 de öğrenciler ve öğretmenler deprem tatbikatına katıldılar. Tatbikat kapsamında öğrencilere deprem anında alınması gereken önlemler, güvenli bir şekilde sınıftan çıkış, toplanma alanlarına yönlendirme ve acil durum prosedürleri detaylı bir şekilde anlatıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzun bahçesinde sergi düzenledik.

Şbt

18 Mart Çanakkale Şehitleri 109. Yıl dönümü anma yarışmaları kapsamında resim alanında öğrencimiz Yade AKKOYUN ilçede 2. olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Halıcı Ahmet Urkay Müzesine gezi düzenleyen anasınıfı öğrencilerimiz farklı desen çalışmaları ile halı etkinliği yaptılar.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı planında yer alan kültürel ögelerimizin tanıtılması kapsamında anasınıfı ve 2-B sınıfı öğrencilerimiz çömlek yaptılar. Çömleğin yapım aşamaları ve şekil verme yöntemlerini deneyimleyen öğrencilerimiz hem eğlendi hemde öğrendiler.

Şbt

Sarayköy ilkokullar arası Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında Equilibro oyununda öğrencimiz Yağız Şentürk ilçe 1.si, Pentago oyununda Sare Betül Çetin ilçe 3.sü oldu.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

ÇEDES projesi kapsamında Merkez Havuzyolu Kuran Kursu öğretmeni Gülşah Karagöz Sabır değerini anlattı.Sabır ile ilgili hikaye okudu, boyama etkinliği yaptırdı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Şubat ayı planında yer alan kültürel ögelerimiz konusu için okulumuz anasınıfı öğretmenleri ve öğrencileri Halıcı Ahmet Urkay Müzesi’ni ziyaret ettiler. Müzede yer alan el dokuma halılar, peşkirler, çarşaflar, bakır tabaklar, bakır kazanlar, çini sobalar, oyma kapılar, el dokuma giysiler, eski paraları, toprak kaplar, fotoğraf makineleri, gramafon ve telefonları incelediler. Kültürümüze ait ögelerin geçmişten bugüne gelişim hakkında bilgi sahibi oldular.

Şbt

Yüz yüze yüz çocuk oyunu kapsamında hem eski oyunlarımızı tanımak hem de eğlenceli vakit geçirmek için Beden Eğitimi ve Oyun dersinde çömel kurtul oyununu oynadık. Bu oyun sayesinde çocukların hızlı karar verme reflekslerini kullanma koşmak gibi özellikleri desteklenilmiş oldu. Çocuklar hem yeni bir oyun öğrendiler hem de çok eğlenceli vakit geçirdiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Denizlili yazarlarımızdan Cengiz Sarıca ile bir etkinlik düzenledik. Kendileri yazar olma serüveni ve kitapları hakkında öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı. Kendilerine katılımları için çok teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri çılgın şapka partisi düzenleyerek eğlenceli vakit geçirdiler.

Ock

Denizli İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Filistin İle ilgili "Gazze de Çocuk Olmak" adlı resim yarışmasında öğrencimiz Yade Akkoyun ilde 3. olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

Bugün okulumuz, ilçe sağlık müdürlüğünden gelen bir doktor tarafından verilen bilgilendirici bir seminere ev sahipliği yaptı. Velilerimiz, sağlıklı beslenme ve obezite konularında  bilgi edindiler.  Bu seminer programında, okulumuzun sağlıklı yaşam ve bilinçli beslenme konularındaki farkındalıkları arttı. Eğitimimize destek veren ilçe sağlık müdürlüğüne ve katılan tüm velilere teşekkür ederiz. Sağlık dolu günler dileriz!

Ock

Okulumuzun kodlama atölyesi öğrencileri lego wedo 2.0 ile çizgi çizen robot yaptılar.