Mrt

Öğretmenlerimize Kadına Yönelik Şiddet Semineri verildi.

Mrt

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen "Kitap Bilginleri Yarışıyor" temalı kitap okuma yarışmasında 4/A sınıfımızdan Duru Yılmaz ve Simay Höl ilçe 2.si olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca Öğrencilerimize kitap okumaya teşvik eden yarışma düzenleyen Sarayköy Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Necati Özbaş a ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Sayın Murat Özsoy a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğrencileriyle Ermet Tekstil içerisinde Erdoğan KIZIL'ın kurduğu oyuncak atölyesine gezi düzenledik. Atölye içerisinde Erdoğan bey bütün oyuncakları kendisi el emeği ile yapıp çocuklar için bir sergi alanı oluşturmuş. Sergi alanına öğrencilerimiz ile gezdik. Erdoğan bey öğrencilerimiz ile gezerken eskiden oynanan oyuncakları da öğrencilerimize gösterdi.Bütün oyuncaklar ahşaptan yapıldığı için çocuklar açısından da sağlıklı. Atölye alanını gezdikten sonrada zeytin ağaçlarından kendisinin çıkardığı zeytin yağı ve köyden getirdiği doğal mısır ile öğrencilerimize mısır patlattı ve zeytin yağının nasıl elde edildiğini anlattı. Son olarak oyuncak arabanın yapımını atölyesinde öğrencilerimize izletti ve onlarında yardımı ile oyuncak arabayı tamamladılar. Giderken sınıfımız için oyuncak hediiyelerinde bulundu. Ayrıca Erdoğan bey deprem bölgesinde bulunan çocuklar içinde yaptığı oyuncakları kolileyip göndermiş. Kendisine öğrencilerimiz ile ilgilendiği için teşekkür ederiz. Kalan sürede de öğrencilerimizi eğlenmeleri için Teras Parktaki Joy Parka götürdük.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde ilkokullar arasında yapılan resim yarışmasında okulumuz 2/A Şubesi öğrencisi Yade AKKOYUN 3. oldu. Öğrencimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü  okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Akıl ve Zeka oyunları İlçe Turnuvasında öğrencimiz Kemal PELİT Pentago oyununda ve Duru YILMAZ Küre oyununda 3. oldular. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzun kütüphanesi için destek de bulunan Yapı Kredi Yayınlarına ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çocuklarımızın bol kitap okuyarak geçirecekleri güzel bir dönem olsun.

Mrt

Akıl ve Zeka oyunları turnuvası kapsamında okulumuzda yapılan 5 farklı oyundan birinci olan öğrencilerimiz ilçe yarışmasına katılmaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuza görevlendirilen Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmeni Engin KALEYIKAN tarafından velilerimize deprem sonrası psikososyal bilgilendirme semineri verildi. Seminer çalışması 13.00 da 1. Grup ve 13.50 de ikinci grup olmak üzere iki ayrı oturumla verildi.

Şbt

1/A Şubemiz beden eğitimi ve oyun dersinde okul bahçesinde yarışma yaptılar.

Şbt

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi hakkında konuştuk, zorunlu bir ara olduğundan bahsettik, depremde görevli kurumları anlattık. Deprem konulu bir animasyon izleyip nasıl önlemler alacağımız hakkında konuştuk. Deprem çantamızda neler olacağını konuşup birer deprem çantasını yataklarımızın kenarına koyduk.

Ock

Sağlıklı hayat ünitesi dahilinde salata etkinliği yaptık ve afiyetle yedik.

Ock

Okul temelli mesleki gelişim kapsamında okulumuz öğretmenlerine anlayarak hızlı okuma teknikleri kursu verilmektedir.

Ock

Bakanlığımız tarafından Aile Okulu Projesi başlatılmıştır. Okulumuzda Sınıf Öğretmeni Emine AYVAZ tarafından velilerimize aile okulu eğitimi kursu verilmeye başlanmıştır.