Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında İlköğretim Haftası, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Eyl

Öğrencilerimizin güne dinç, neşeli, zinde başlaması sağlıklı yaşam alışkanlıları edinmesi için biz de varız!

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına öğretmenlerimiz, okulumuz ve dersliklerimiz hazır.

Eyl

1.sınıf  ve anasınıfı öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılına oryantasyon programı ile merhaba dediler. Çeşitli etkinliklerle yeni arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışan öğrencilerimiz çok mutluydular.

Haz

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında çalıştaya katıldık. Öğretmenlerimiz katılım sertifikalarını Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ekici’ den aldılar.
Türkiye Ulusal Ajansı
denizli.arge.meb
Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akreditasyon

Haz

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında düzenlenen çalıştaya okul müdürü Osman Alacan, sınıf öğretmeni Emine Ayvaz, anasınıfı öğretmeni Fadime Banaz katıldı. Çalıştayda okulumuzun Viyana’da gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bir sunum yaptık.

Haz

Okulumuz öğretmenlerine 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Avrupa Birliği Erasmus Projesi'nde göstermiş oldukları gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi verilmiştir. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

Erasmus +KA121-SCH Okul eğitimi kapsamında Avusturya'nın Viyana kentinde "Arttırılmış gerçeklik" konusunda eğitim alan Sakarya İlkokulu öğretmenlerimiz, okul öğretmenlerimize eğitim verdi.

Haz

4/A Şubemiz mezuniyet için velileri ile birlikte hafta sonu sınıf kahvaltısı yapıp çeşitli etkinliklerle güzel bir gün geçirdiler.

Haz

Proje ve hareketliliğine dair e-book oluşturuldu. Linki aşağıda paylaşıldı.

Haz

Okulumuzda Erasmus faaliyetleri devam ederken bir Erasmus panosu oluşturuldu. 2022 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi kapsamında okulumuzdan Viyana'ya düzenlenen hareketlilikte yapılan faaliyetleri içeren görseller panoda sergilenmiştir.

Haz

Denizli 2022 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi kapsamında katılmış olduğumuz Artırılmış Gerçeklik kursunda öğrendiğimiz Bingo programı ile hazırladığımız oyun kartlarını hazırladık. Anasınıfı öğleci grubu öğrencileri oyunu büyük bir keyifle oynadılar.Oyun sırasında 1 ile 10 aradındaki rakamları tanımalarını ve pekiştirmelerini sağladık.

Sarayköy İlçe Mem
Bülent Akhan

Haz

Anasınıfı öğleci grubumuzda “Ormanı Kim Kokuttu?”adlı kitabı okuduktan sonra Denizli 2022 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi kapsamında katılmış olduğumuz Artırılmış Gerçeklik kursunda öğrendiğimiz Arloopa adlı programı sınıfımızda uyguladık. Öğrencilerimizin lemur ile fotoğraflarını çektik.

#Ulusal Ajans
Sarayköy İlçe Mem
Bülent Akhan

May

Denizli 2022 Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyon Projesi kapsamında katılmış olduğumuz Artırılmış Gerçeklik kursunda öğrendiğimiz Quiver adlı programı okulumuz 1/B sınıfında uyguladık. Öğrencilerimizin boyadıkları penguen sayfalarını canlandırarak heyecan ve mutluluklarına ortak olduk.

May

Okulumuzun anasınıfı öğretmenleri, çocukların dijital dünya ile doğru şekilde tanışmaları, teknolojinin eğitimlerine daha fazla katkı sağlanması amacıyla farkındalık yaratan bir sanal sergi düzenledik. Anasınıfı öğrencilerine bir yıl boyunca eğitimi verilen ressamları tanıma projesi kapsamında ortaya çıkan ürünler sanal sergide sergilendi.