May

Hayat Bilgisi dersinde Ülkemizde Hayat ünitesi dahilinde ülkemizi ve bölgelerimizin özelliklerini ögrenmek amacıyla ögrencilerimiz tarafindan sunum yapılmış,hazırlanan afişler sergilenmiştir.

May

Bakanlığımız ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında  18.04.2019 tarihinde imzalanan  İş Birliği Protokolü  ve söz konusu protokol kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilkokul 3. Sınıfta öğrenim gören öğrencimize yönelik  Genel Tarama Test ve Ölçümleri İlçe Kapalı Spor Salonunda yapılmıştır.

May

Hürriyetin, Bağımsızlığın, Egemenliğin, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğine bayram olarak armağan edilen ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı günü okulumuzda kutladık.

May

Denizli il Milli Eğitim Müdürlüğü Okul akreditasyonu öğretmen grup hareketliliği kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finansa edilen, 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 numaralı projeyle Viyena’da gerçekleştirdiğimiz kurs hareketliliğimizi tamamlayıp katılım sertifikalarını aldık.

May

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre, atık maddeler, işleme süreci, ekonomiye katkıları, sıfır atık, geri dönüşüm ve küresel ısınma-iklim değişikliği konularında "Dünyamızı Dönüştürelim" adlı tiyatro oyununu öğrencilerimize sergilemişlerdir.

May

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü okul akreditasyonu öğrenci hareketliliği kapsamında , Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen , 2021-1-KA131-SCH000065719 nolu "Artırılmış Gerçeklik Kurs" hareketliliği kapsamında yabancı ortaklarıza Denizli ve Saraköy ögretmenleri olarak ilimizi tanıtıp, Türk kahvesi ve lokum ikramlarımızı sunduk.

May

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul akreditasyonu öğretmen hareketliliği kapsamında, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen, 2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719 nolu kurs faaliyeti 14-22 Mayıs 2023'te Avusturya/Viyana şehrinde yapılacaktır.

Okul Müdürümüz Osman ALACAN okulumuz öğretmenlerinden 1-B Sınıf Öğretmeni Emine AYVAZ, Okul Öncesi Öğretmeni Fadime BANAZ kurs hareketliliğinde yer alacaklardır. Bu proje sayesinde uluslararası alanda yapılan uygulamalar gözlemlenecek kurum içinde iyi uygulama paylaşımı yapılacaktır.

May

kulumuzda yapılan projler kapsamında Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2022 Okul Eğitimi (2022-1-TR01-KA121-SCH-000065719) akdetitasyon programına kabul edilmiştir. Proje kapsamında  14-23 Mayıs tarihlerinde Avusturya-Viyana da düzenlenecek arttırılmış gerçeklik kurs programına katılınacaktır. Okulumuzdan Okul Müdürümüz Osman ALACAN, Okul Öncesi Öğretmenimiz Fadime BANAZ ve Sınıf Öğretmenimiz Emine AYVAZ katılım sağlayacaktır. 08.05.2023 tarihinde hareketlilik için gerekli evraklar tamamlanarak imzalar atılmıştır. Okulumuzda 09.05.2023 tarihinde kurs programı dahilinde yapılacak olan okul tanıtımı ve okulumuzdaki gerçekleştirilen projelerin tanıtımı hakkında toplantı yapıldı.

May

Okulumuzun bahçesine düşen yavru kuşu veli veterinerimiz gelip tedavi etti.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sabah grubumuz pano hazırlayıp, çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Nis

Fen bilimleri dersinde 3-B sınıfı öğrencileri fasulyelerini çimlendirdiler.Tohumların çimlenmesiyle başlayıp yetişkin bir bitki haline gelmesini gözlemleyerek bitkilerin yaşam döngüsü hakkında bilgi edindiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan İlçe Mini Futsal Turnuvasında okulumuz 2. oldu. Öğrencilerimize, çalıştıran veli ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphane haftasında  çocuklara seçme hakkı verilerek kitap ağacımızı oluşturduk.

Mrt

Kitap okuma ve kütüphane kullanma zevki, sevgisi ve alışkanlığının kazandırılması, kitap okuma becerilerinin geliştirilmesi, gönüllü okumanın teşvik edilmesi, yenilikçi yöntemlerle öğrencilerin kitapla buluşmalarının sağlanması ve okuma kültürünün geliştirilmesi için öğrencilerimizi kütüphane haftasında kütüphaneye götürdük. Öğrencilerimiz çeşitli etkinlikler yaparak kitapları incelediler.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.