Okulumuzun Meclis Başkanlığı Seçimi Yapıldı.

Okulumuzda Okul Meclis Başkanlığı Seçimi yapıldı. Tüm öğrencilerimiz birebir seçim atmosferinde adayları tanıdılar, tercihlerini yaptılar ve oy pusulasını evet mührü ile işaretleyerek oylarını kullandılar. Kullanılan oylar sandıklara atıldı ve öğrencilerimiz oy işlemi sonunda listeye imzalarını attılar.

Her Sınıf için bir temsilcinin (Okul Öğrenci Meclisi Üyesi) seçilmesiyle oluşturulan Okul Öğrenci Meclisimize, 16/10/2015  tarihinde yapılan seçim sonucunda Okul Öğrenci meclis Başkanı olarak 4. sınıf öğrencisi Zümral GEÇGİN seçildi.

Okul Öğrenci Meclis Başkanı, ileride yapılacak olan İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimlerinde okulumuzu temsil edicek. Okul Öğrenci Meclis Başkanımız Zümral GEÇGİN’e çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 19.10.2015 - Güncelleme: 19.10.2015 11:15 - Görüntülenme: 1500