Mrt

Orman haftası, doğanın en önemli parçalarından biri olan ormanların korunması ve değerinin anlaşılması için kutlanan bir haftadır. Bu kapsamda 3/A şubemiz etkinliklerini yaptılar.

Mrt

Okulumuzda uyguladığımız Kodlamaya Hazırım e twininng projesi etkinliğinde Code.org sitesinden öğrencilerimiz bilgisayarlı kodlama yapmayı öğrendiler. Kodları kullanarak yeni bir oyun tasarladılar. ‎

Mrt

3.sınıf Fen Bilgisi dersi Canlılar Dünyasına Yolculuk ünitesi kapsamında 3-A sınıfı olarak bitkilerin çimlenmesi ve büyümesini gözlemlerken ,aynı zamanda bir ev bahçesini yeşillendirmiş olduk. Bir bitkinin tohumdan başlayarak geçirdiği büyüme evrelerini yaşayarak öğrendik.

4. sınıf öğrencimizin beden perküsyonu ile söyledikleri Çanakkale Türküsü

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü kutlandı. Okul bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler şiirlerini okudular ve beden perküsyonu çalışmasıyla Çanakkale Türküsünü okudular. İlçe genelinde yapılan resim yarışmasında öğrencimiz Yade AKKOYUN 2. oldu. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Akran zorbalığı hakkında 4/B sınıfı öğrencileri bilgilendirildi. Ardından konu hakkında resim ve afiş çalışmaları yapıldı.

Mrt

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz Zorba Olma Yardımcı Ol adlı hikayeyi dinlediler. Hikaye hakkında konuşup zorbalık davranışı hakkında konuştular. Zorbalıkla ilgili kendi sloganlarını oluşturdular. Zorba Olma, Kazanan Ol!

Mrt

12 Mart'ta okulumuz, İstiklal Marşı'nın kabulünü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programını gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerini trafik güvenliği konusunda bilinçlendirmek adına, trafik polisleri tarafından verilen eğitimde öğrencilere güvenli geçiş kuralları, trafik işaretleri ve bisiklet kullanımı gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı.

Mrt

Okulumuzda 09.15 de öğrenciler ve öğretmenler deprem tatbikatına katıldılar. Tatbikat kapsamında öğrencilere deprem anında alınması gereken önlemler, güvenli bir şekilde sınıftan çıkış, toplanma alanlarına yönlendirme ve acil durum prosedürleri detaylı bir şekilde anlatıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzun bahçesinde sergi düzenledik.

Şbt

18 Mart Çanakkale Şehitleri 109. Yıl dönümü anma yarışmaları kapsamında resim alanında öğrencimiz Yade AKKOYUN ilçede 2. olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Halıcı Ahmet Urkay Müzesine gezi düzenleyen anasınıfı öğrencilerimiz farklı desen çalışmaları ile halı etkinliği yaptılar.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı planında yer alan kültürel ögelerimizin tanıtılması kapsamında anasınıfı ve 2-B sınıfı öğrencilerimiz çömlek yaptılar. Çömleğin yapım aşamaları ve şekil verme yöntemlerini deneyimleyen öğrencilerimiz hem eğlendi hemde öğrendiler.

Şbt

Sarayköy ilkokullar arası Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında Equilibro oyununda öğrencimiz Yağız Şentürk ilçe 1.si, Pentago oyununda Sare Betül Çetin ilçe 3.sü oldu.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.