29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Perşembe günü ilçe stadyumunda büyük coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe stadyumunda tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla coşku içinde kutlandı.28 Ekim salı günü  Atatürk Anıtında çelenk koyma programının ardından 29 ekim perşembe günü ilçe stadyumunda düzenlenen etkinlikler ile bayram kutlamasına devam edildi.  Bayram programı saygı duruşu, istiklal marşının okunması, günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların yapılması, şiir ve yazıların okunması şeklinde devam etti.Geçit töreninin ardından program sona erdi.

İlçemizde yapılan  29 Ekim ´CUMHURİYET´ konulu resim yarışmasında Manisyon ödülü alan 3-A sınıfı öğrencilerinden Gamze Çelebi´yi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 24.11.2015 - Güncelleme: 06.01.2016 11:14 - Görüntülenme: 669