Şbt

Okulumuzda  akıl ve zeka oyunları turnuvası kapsamında  mangala oyunu yarışması düzenledik. Katılan öğrencilerimize ve ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İlk üçe giren öğrencilerimizi ilçe turnuvalarına hazırlayacağız.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde kazanımlarında eksiklikleri olan öğrencilerimiz için bir plan oluşturup öğrencilerimize destek olmaktadırlar. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okuyan Denizli projesi kapsamında 2-B sınıfı öğrencileri hazırladıkları eğlenceli kitap ayraçlarını kullanarak kitaplarını büyük bir zevkle okudular.

Ock

Sıfır Atık Projesi kapsamında anasınıfı öğle grubu öğrencileri atıklarla hazırladığı oyunda öğrendikleri sayıları pekiştirdiler.

Ock

Sıfır Atık Projesi kapsamında Anasınıfı A şubesi olarak havlu kağıt ruloları ve kağıt bardak atıklarımızla hazırladığımız oyunumuzda öğrendiğimiz sayıları pekiştirdik. Hepimiz eğlence kazandık.

Ock

1/B Sınıfımız artık okuyor ve yazıyor. Okumanın ve yazmanın neler kazandırdığını öğrendikleri için sınıflarında "Okuma Bayramı Şenliği" ile kutladılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimizle birlikte 1 Yaş Büyüyorum Partisi yaptık. Çeşitli etkinliklerle birlikte eğlenerek kutladık.

Ara

1/A Şubemiz aileleri ile birlikte gidip kütüphaneye üye oldular. Aileleri ile birlikte kitapları incelediler. Kütüphane de uyulması gereken kuralları sınıfta öğretmenleri ile konuştular.

Ara

Anasınıfı Sabah Grubu öğrencilerimizle birlikte 1 yaş büyüyorum partisi yaptık.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimizle birlikte Teras Park Fun Time Eğlence Merkezine gezi düzenledik. Öğrencilerimiz eğlence merkezinde  arabalarda ,trampolinde, top havuzunda ve diğer oyun alanlarında  çok eğlendiler. Geziyi düzenleyen öğretmenlerimize , gezi sırasında yardımcı olan velilerimize, ulaşımda yardımcı olan belediye ekibine teşekkür ederiz.

Ara

Yerli tüketimin bilinçli olarak artmasının amaçlandığı; tutum, yatırım ve türk malları haftasını, hem eğlenceli hem bilinçlendirici etkinliklerle kutladık. Evlerden getirmiş oldukları yerli malı ürünleri tanıdık ve tatlarına baktık.

Ara

Okuyan Denizli Projesi kapsamında Aralık ayı etkinlik planında 2/B sınıfımız okudukları kitapların resimlerini çizmişlerdir.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz pijama partisi etkinliği yaptı.Pijama partisine birbirinden renkli pijamaları ile katılan öğrencilerimiz sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde uykunun önemi hakkında sohbet ettiler. Müzik eşliğinde dans edip,yastık savaşı yaparak keyifli birgün geçirdiler.