Öğrenci Kayıtları (2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı)

Okulumuzun Anasınıfı ve İlkokul 1.sınıf kayıtları başlamıştır.Kayıt için öğrenci velilerimiz okula gelerek Öğrenci Bilgi Formlarını doldurmaları gerekmektedir.

İlkokul 1. sınıf öğrenci kayıtları Milli Eğitim Bakanlığı´nca adrese dayalı nüfus kayıt sistemi ile tamamlanmıştır. Buna göre okulumuz kayıt alanında olan 66 ay ve üzeri çocukların kaydı okulumuz e-Okul sistemine aktarılmıştır.  2016-2017 eğitim öğretim yılında 1. sınıflar için açılacak şube sayısı 2 olarak planlanmıştır. Bu kapsamda kayıt alanında olan öğrencilerimizden başka okula (resmi ve özel ilkokullar) nakil yaptıracaklar ile kayıt erteleme isteğinde bulunacakların tespitini yaparak toplam öğrenci sayımızı netleştirip yaptığımız planlamada gerekirse revize yapabilme adına velilerimizin okulumuza başvuruda bulunması gerekmektedir.

Not: Kayıt erteleme 66,67,68 aylık çocuklar için okulumuza verecekleri dilekçe ile, 69,70,71 aylık çocuklar için hastaneden alacakları raporun dilekçe ekinde okula ibrazı ile gerçekleştirilecektir. Bu öğrencilerin anasınıfına kaydı öncelikli olarak yapılacaktır.

Yayın: 04.08.2016 - Güncelleme: 04.08.2016 13:41 - Görüntülenme: 674